Verwarmen met een cv pelletkachel

vuurtjeMet een cv pelletkachel uw huis verwarmen en ook nog uw warm tapwater. Alle ruimtes in uw woning worden verwarmt en het warm water ook en dit door middel van een cv pelletkachel.

De kracht van het verwarmen met een cv pelletkachel / ketel gebeurd gewoon via de bestaande cv leidingen en de radiatoren. Een moderne oplossing voor het vervangen van de traditionele gas cv-ketel en geeft een besparing van ongeveer 40% op uw stookkosten. Natuurlijk is het systeem ook uit te breiden met een zonneboiler systeem. Hiermee gaat de besparing nog verder. U kunt dan van uw gasleverancier afscheid nemen. U bepaald dan zelf waar u uw houtpellets inkoopt. U bent dan niet meer afhankelijk van een gasleverancier.

Hele huis verwarmen?

Verwarmt het hele huis, denk ook aan alternatieve manieren zoals vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming bijvoorbeeld. Een goed alternatief voor traditionele verwarmen. Besparing op uw aardgas. Uw eigen houtpellet leverancier bepalen. Verwarmen kunt u trouwens ook met vloer- en wandverwarming doen. Ook daar moet u letten op een houtenvloer, het is echter wel mogelijk om hier vloerverwarming te plaatsen. Meer hierover: kosten-vloerverwarming.nl/houten-vloer.